Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)

 PDF VERZIÓ LETÖLTÉSE

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)

Ön a megrendelésének leadásával a Konyha 10.000 cikk áruház vásárlója lesz. Kérjük, hogy szíveskedjen áttanulmányozni az alábbi tudnivalókat:

Az eladó:

Konyhatizezercikk Webáruház (Itália Konyhastúdió Kft., 1106, Budapest Keresztúri út 198.)
Adóigazgatási szám: 12169148-2-42
Cégjegyzékszám: 01-09-561165
MKEH engedélyszám:C/003996
Nyilvántartásba vevő szerv neve: Fővárosi Törvényszék
 

1. ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK, FELTÉTELEK:

1.1 A Konyha 10.000 cikk áruházban történő vásárlás elektronikus úton lehetséges, interneten keresztül a www.konyhatizezercikk.hu webcímen, vagy személyesen a 1106 Bp., Keresztúri út 198. szám alatti szaküzletben. Faxon, e-mailen leadott rendeléseket nem áll módunkban elfogadni.
 
1.2 Mindenki vásárolhat, aki érvényes regisztrációval rendelkezik és elfogadja jelen üzletszabályzatot és magára nézve azt kötelező jellegűnek ismeri el.
1.3 A vevő a regisztráció vagy vásárlás során feliratkozhat a hírlevél szolgáltatásra, ezzel hozzájárul ahhoz, hogy elektronikus hírlevelet kapjon. Amennyiben nem kíván hírlevelet kapni, a hírlevélről a kiküldött hírlevél láblécében a "Leiratkozom" linkre kattintva leiratkozhat vagy az info@konyhatizezercikk.hu email címen kérheti törlését az adatbázisból.

1.4 A vevő a termék "kívánságlistára" mentésével beleegyezik, hogy az adott termékkel kapcsolatban tájékoztató, értesítő emailt küldjünk részére. Amennyiben nem kíván ilyen "értesítő emailt" kapni, a kiküldött "értesítő emailben" a láblécben a "Leiratkozom" linkre kattintva leiratkozhat erről a szolgáltatásról vagy az info@konyhatizezercikk.hu email címen kérheti törlését az adatbázisból.

 

2. A SZERZŐDÉS TÁRGYA
Az árucikkek tulajdonságait, jellemzőit az árucikkhez tartozó tényleges oldalon tudhatja meg.

3. RENDELÉS ÉS SZÁLLÍTÁS ( a rendelésről bővebben)

3.1 A Konyha 10.000 cikk áruházban történt rendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy elfogadja jelen üzletszabályzatot, tisztában van a rendelés menetével. Az áruházban leadott rendelés fizetési kötelezettséggel jár!
 
3.2 A Konyha 10.000 cikk áruházban történt vásárlást követően a vásárló a szállítással kapcsolatos lehetőségek közül választja ki a számára megfelelőt. A vásárlást csak akkor tudjuk elfogadottnak tekinteni, illetve regisztrálni, ha a vásárló az ezen az oldalon található mezőket maradéktalanul kitölti. Ennek elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért az Konyha 10.000 cikk webáruház felelősséget nem vállal.
3.3 Terméket külföldre külön díjszabással, és csak előre utalással áll módunkban szállítani. Ennek feltételeiről érdeklődni lehet vevőszolgálatunkon.

3.4 A kiszállítás határideje utánvétes vagy online bankkártyás fizetés esetén 1-3 munkanap, előre utalás esetén 3-8 munkanap, személyes átvétel esetén 1-3 munkanap.
3.5 A kiszállítást megelőzően a webáruház küld a vevőnek értesítést a tényleges kézbesítés időpontjáról. A vevő felelőssége gondoskodni arról, hogy a levélben közölt időszakban a csomag átvételét biztosítsa, vagy a rendelés kiszállítását megelőző 48 órán belül visszajelezzen, ha a szállítás időpontja nem megfelelő számára.

**** Szeretnénk felhívni a figyelmüket, hogy a rendelések utólagos módosítására, illetve több rendelés összevonására nincs lehetőség! Amennyiben további termékekre van szüksége azt kizárólag új rendelés leadása után áll módunkban megküldeni.

Kérjük, hogy az ÁFA-s számlához a számlázási adatokat a megrendeléskor figyelmesen rögzítse, mert a számlázási adatokon utólag nem tudunk módosítani!

4. A FELELŐSSÉG KORLÁTOZÁSA

4.1 A Konyha 10.000 cikk áruházban való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra.
 
4.2 A résztvevő felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól.
4.3 Egyedül a vásárló felelős a Konyha 10.000 cikk áruházban való kapcsolódásáért és a A Konyha 10.000 cikk áruházban való vásárlásért.
 
4.4. A Konyha 10.000 cikk áruház weboldalán bármely módosítás abban az időpontban lép hatályba, amikor online megtalálható a Konyha 10.000 cikk áruházban.
 
5. VÉTELÁR, FIZETÉSI FELTÉTELEK
5.1 Az árucikkek mellett feltüntetett ár, az árucikk vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is.

5.2 Az esetleges árakat, technikai adatokat érintő elírásokért felelősséget nem vállalunk. Bővebb feltételek a 17/1999. (II.5.) Korm. rendelet és a Ptk. idevonatkozó jogszabályai szerint.

A tévedés, árváltoztatás és elírás jogát előzetes tájékoztatás nélkül fenntartjuk!

5.3 A megrendelt árut és a szállítási költséget kifizetni (szállítási módtól függően) a következő lehetőségei vannak: Utánvételes fizetés; Előre utalás; Online bankkártyás fizetés; Készpénzes fizetés

***** Raklapos mennyiségű házhozszállítás esetén (pl. Kamado grillező) bruttó 12.700.-Ft díjat számolunk fel, melyet a termék vételárával együtt előreutalással, vagy online bankkártyás fizetéssel tud kiegyenlíteni. A megrendelt termékeket ezt követően adjuk át a szállítócégnek kiszállításra.

***Kérjük, vegye figyelembe, hogy több termék együttes megrendelése esetén lehetséges,
hogy azt már nem tudjuk Önnek GLS csomagautomatába kézbesíteni. 
Ilyen esetben kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot másik kézbesítési mód választása miatt.

6. SZEMÉLYES ADATOK

1. A résztvevők személyes adatainak felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik. Minden résztvevőnek joga van elérni, helyesbíteni vagy törölni bármely, akár az összes általa megadott információt. Bővebben lásd Adatvédelmi elveink
7. ÁRUCIKK CSERÉJE:

Ha a megrendelt árucikk hibás, esetleg a szállítás során megsérült, akkor azt a Konyha 10.000 cikk áruház felé azonnal jelezni kell telefonon vagy elektronikus úton. Amennyiben a hiba vagy sérülés a gyártás vagy szállítás során keletkezett, úgy az áruház kicseréli. Abban az esetben, ha ezt a lehetőséget nem kívánja igénybe venni, a áru vételárát visszatérítjük Önnek.
8. Garancia, szavatosság

8.1 Az eladó az általa eladott árukra terméktípusoktól függően, eltérő, a hatályos jogszabályoknak megfelelő szavatossági időt vállal. Az ettől eltérő szavatossági idő vagy jótállás és ennek időtartama az adott áru mellett van feltüntetve.
8.2. Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 151/2003. (IX.22.) sz. kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.
8.3 A Konyha 10.000 cikk áruházban kizárólag új, garanciális termékek kerülnek értékesítésre.
8.4. Az eladó a megvásárolt termékeket csak abban az esetben cseréli ki, ha azok bizonyítottan hibásak.

8.5 A Konyha 10.000 cikk áruház kizárólag olyan termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni, melynek minden gyári alkatrésze, eleme is visszaszolgáltatásra kerül.
8.6 A Konyha 10.000 cikk áruház. követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

9. Elállás

9.1 A Konyha 10.000 cikk webáruházban kötött szerződés esetén a fogyasztót az adott megrendelés alapján kiszállított termék(ek) Ön vagy az Ön által megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy általi a megrendelés napjától számított tizennégy (14) napon belül gyakorolható indokolás nélküli elállási jog illeti meg. A fogyasztó részéről emailben elegendő az elállást megfogalmazni és számlával mellékelve elküldeni 14 napon belül.
9.2 Ha a fogyasztó az előző pontban foglaltak szerint eláll a Itália Konyhastúdió Kft-vel kötött szerződéstől, az Itália Konyhastúdió Kft. legkésőbb az elállásról való tudomásszerzésétől számított 14 napon belül visszatéríti a fogyasztó által ellenszolgáltatásként megfizetett teljes összeget.
9.3 Az Itália Konyhastúdió Kft. mindaddig visszatarthatja a visszajáró összeget, amíg a fogyasztó a terméket vissza nem szolgáltatta, vagy kétséget kizáróan nem igazolta, hogy azt visszaküldte; a kettő közül a korábbi időpontot kell figyelembe venni.
9.4 Ha a fogyasztó a fentieknek megfelelően eláll a Konyha 10.000 cikk webáruházban kötött szerződéstől, köteles a terméket haladéktalanul, de legkésőbb az elállás közlésétől számított tizennégy napon belül visszaküldeni, illetve személyesen visszaadni. A visszaküldés határidőben teljesítettnek minősül, ha a fogyasztó a terméket a határidő lejárta előtt elküldi.
9.5 A termék visszaküldésének közvetlen költségét a fogyasztó viseli.

10.  Át nem vett csomag újraküldése

Át nem vett, visszaküldött csomagok újra küldése esetében a szállítási költséget (bruttó 1290 Ft) újból felszámoljuk a vásárló terhére.


Adatvédelmi elveink
 

Konyha 10.000 cikk áruház üzemeltetője, az Itália Konyhastúdió Kft. (1106 Budapest, Keresztúri út 198. továbbiakban: Szolgáltató) a Konyha 10.000 cikk áruházban, valamint az ehhez kapcsolódó tevékenysége során a Felhasználói adatok kezelésében az 1992. évi LXIII. Törvény, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról; az 1995. évi CXIX. Törvény, a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről; az 1998. évi VI. törvény, az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során az alábbi adatkezelési szabályokat érvényesíti:
 
1. A Felhasználók hozzájárulnak, hogy a Szolgáltató kezelje a Felhasználók személyes és különleges adatait. A Szolgáltató kijelenti, hogy Felhasználói által megadott minden adatot, bizalmas információt, tényt bizalmasan kezel. Szolgáltató ugyanakkor fenntartja magának a jogot, hogy amennyiben Felhasználóval szemben a szolgáltatással való visszaélés vagy egyéb bűncselekmény gyanúja merül fel, annak személyes adatait az illetékes hatóságok számára átadja.
2. Felhasználói számára a Szolgáltató lehetőséget biztosít, hogy a róluk tárolt adatokat bármikor megtekinthessék, szükség esetén módosíthassák, vagy regisztrációjukat törölhessék.
3. Az adatok egyéb célra csak az érintett kifejezett írásbeli hozzájárulásának megadása esetén kerülnek felhasználásra.
4. A Felhasználói adatokba kizárólag a Szolgáltató erre jogosított munkatársai tekinthetnek bele. A Felhasználókról tárolt személyes adatokat (beleértve az e-mail címet is) a Szolgáltató harmadik fél számára nem szolgáltatja ki.
5. Az oldal szolgáltatásaiban való részvétel önkéntes. A Szolgáltató kötelezi magát, hogy semmilyen szankciót nem érvényesít azon Felhasználóval szemben, aki a nem kötelező adatszolgáltatást megtagadja.
6. A Szolgáltató gondoskodik arról, hogy szolgáltatásai révén a Felhasználókról megszerzett adatok felhasználása megfeleljen a mindenkor hatályos magyarországi jogszabályoknak.
7. A Szolgáltató vállalja, hogy a regisztráció során a Felhasználók által megadott e-mail címekre nem küld levelet, kivéve, ha a fogadásába a tagok regisztrációjukkal beleegyeznek.
8. A Szolgáltató minden tőle elvárható intézkedést megtesz az adatok biztonságos őrzésére, de nem vállal felelősséget az adatok megrongálódásáért, megsemmisüléséért vagy illetéktelen kezekbe kerüléséért műszaki hiba, természeti csapás, terror- vagy bűncselekmény esetén.
9. A Szolgáltató megtesz minden tőle elvárható intézkedést, hogy az oldalaihoz való hozzáférés folyamatos és hibamentes legyen, de nem vállal felelősséget az esetlegesen fellépő hibákért, mely az oldalak nem megfelelő működését és/vagy esetleges adatvesztést okoz.
Megbízható bolt programmal kapcsolatos adatvédelmi tájékoztató
A www.arukereso.hu (Naspers OCS Hungary Kft. 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72., Adószám: 24868291-2-42, Cégjegyzékszám: 01-09-186759) Megbízható bolt programjának működése érdekében az itt történő vásárlások után a vásárló e-mailcíme, illetve az általa megvásárolt termék megnevezése az arukereso.hu részére továbbításra kerül. Az adattovábbítás célja: vásárlói visszajelzés igénylése és megjelenítése. Az így továbbított személyes adatokat a Naspers OCS Hungary Kft. a www.arukereso.hu Adatvédelmi és adatkezelési szabályzatának megfelelően kezeli.

 

Árukereső.hu Árukereső.hu