Magazin
Tarts velünk, ha te is beruháznál egy új bográcsba, de nem szeretnél mellé lőni. Minden bogrács fajtát bemutatunk.
Hogyan válassz kamado grillt 2021-ben?
Az emberiség már több ezer éves hagyományként tekint a grillezésre, melyhez csak a tökéletes kamado grill terméket kell kiválasztanod, persze megfelelő ár/érték arányban.
Milyen jellemzői vannak a paradicsomdarálónak?
A paradicsomdaráló, paradicsompasszírozó elengedhetetlen tartozéka a mai konyhának. Tulajdonképpen a paradicsomdaráló egy olyan mechanikus szerkezet, amely a paradicsom szárazanyagát képes elválasztani a lédús paradicsom hústól, illetve paradicsomlétől.
Mik az öntöttvas lábas előnyei, illetve hátrányai?
A legutóbbi blogcikkünkből megtudhattad, hogy miért érdemes rozsdamentes edényt választanod. Ma pedig az öntöttvas lábas előnyeiről, illetve hátrányairól tudhatsz meg többet.
Tudd meg, hogy miért érdemes rozsdamentes edényt választanod!
A rozsdamentes lábasok, fazekak számos pozitív tulajdonságukkal mindannyiunk kedvence a konyhában, hiszen mindennapos használatuk megkönnyíti az életünket, és hatékonyabbá teszik a munkát főzés közben.
Milyen az ideális bogrács?
Előző blogcikkünk az otthoni pálinkafőzésről szólt, ma pedig megtudhatod, hogy mi az a bogrács és egyáltalán mire való?
Pálinkafőzés házilag lépésről-lépésre
Egy korábbi cikkünkben már írtunk a pálinkafőzés eszközeiről, ma pedig az otthoni pálinkafőzés lépéseit mutatjuk be.
Miről ismerhető fel a jó kukta?
A kukta használatával sok energiát és időt spórolhatsz meg. Kuktát régen minden hazai háztartásban találhattunk és a mai napig sem tűnt el a boltok polcairól és a webáruházakból. Olvasd el blogcikkünket, melyből megismerheted a kukta működési elvét, és használatának előnyeit!
A grill tárcsa kiégetése lépésről-lépésre
Múltheti blogcikkünkből megtudhattad, hogy milyen veszélyforrásokra kell odafigyelned a grillezés alatt. Ma pedig a grill tárcsa kiégetéséről tudhatsz meg többet.
Ezekre a veszélyforrásokra ügyelj a grillezés alatt!
Sok ember számára egy időjárástól független hobbi a grillezés, illetve a barbecuezás, melyet a legtöbben a kellemes napsütéses órákban, tavasztól őszig végeznek.