Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Perfect Home Öntöttvas húsvasaló, húsprés 12511

2.990 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 12511
Elérhetőség: 110 db raktáron

Paraméterek

Anyaga: öntöttvas, acél
Mérete: 22*14 cm-es a vasaló rész, 10 cm magas
Doboz mérete: 22,5*9*15,5 cm
Bruttó súlya: 1,4 kg
Nettó súlya: 1,3 kg
Tisztítása: első használat előtt és minden használat után semleges folyékony mosogatószerrel mossa el, öblítse le és törölje tökéletesen szárazra. Minden használat után kenje be olajjal vagy zsírral a rozsdásodás elkerülése érdekében. Száraz helyen tárolja. Mosogatógépben nem mosható!
Használata: a húsvasalót kültéri és beltéri sütögetésnél egyaránt használhatjuk. Használatával a húsok egyenletesebben és könnyebben átsülnek. A zsírosabb húsokból a nyomás hatására a zsír kipréselődik. Minden húsféléhez használható, akár halhoz, húspogácsához és szalonnához is. A recés felület a serpenyőben vagy tepsiben sütött húsoknak is grillezett hatást kölcsönöz. A húsvasalót kenje be kevés olajjal, hogy a tisztítása használat után egyszerűbb legyen. Helyezze a húsvasalót a grillen, serpenyőben vagy tepsiben sülő hússzeletre, és hagyja rajta pár percig. A spirálozott nyélnek köszönhetően a nyél nem forrósodik fel, de sütőkesztyű használata javasolt.

Egyéb elnevezései: húsprés, grill húsvasaló, grillvasaló

Leírás

Eszköz a tökéletes grillhúsokhoz A grillhúsokat szinte mindenki szereti, és igazság szerint nem is túlzottan nehéz jól elkészíteni őket, de azért a jó lehet egy kicsit még jobb, a tökéletes pedig tökéletesebb. Sokszor épp csak néhány apróságon múlik, hogy milyen lesz egy grillhús íze, mennyire tud jól átsülni, mennyire marad puha. Ilyen apróság lehet a húsvasaló, ami nagy segítség abban, hogy egyenletesen át tudjuk sütni a húsokat. Mikor kell használni a húsprést? Akkor, amikor nagyobb, vastagabb hússzeletekkel van dolgunk, amik egyrészt, nagyon lassan sülnének át, másrészt, nem biztos, hogy ugyanannyi idő alatt. Nagyon kellemetlen, amikor a hús széle pont jó, de a vastagabb közepe még félig nyers. Húsvasalóval ezt a problémát meg tudjuk oldani, hiszen egyenletes vastagságúra tudjuk préselni a szeleteket. Ezzel rövidíthetjük a sütési időt, és sokkal jobb eredmény érhető el az ízek terén is, nem utolsósorban pedig a látvány is nagyon csalogató egy kellemes vastagságú, jól átsütött hússzelet esetében.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.