Szállítás és fizetés

Kiszállítás a megadott címre GLS futárszolgálattal

10.000,- Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes.

Miután a csomagot átadtuk a futárszolgálatnak erről e-mailben tájékoztatjuk Önt.
Ezután a futárszolgálat munkatársa is tájékoztató e-mailt és mobiltelefonszám megadása esetén SMS-t küld Önnek a csomag várható átadásának időpontjáról és a csomagszámról. 
A csomagszám segítségével nyomon követheti csomagjának pillanatnyi helyzetét.
Amennyiben a szállítás időpontja nem megfelelő Önnek, a futárszolgálat felkínál további két későbbi időpontot.
A kézbesítés napján újabb értesítést küld Önnek a futárszolgálat emailben és SMS-ben, melyben tájékoztatást kap az adott napon belül a kézbesítési időintervallumról.

Utánvétes fizetés

A megrendelt termék, vagy termékek ellenértékét a kézbesítő futárnak készpénzben tudja kifizetni (Utánvét). Utánvétes fizetés esetén a szállítási költség 990,- Ft.

Előre utalás 

A megrendelt termék, vagy termékek ellenértékét előre utalással is teljesítheti. Minden esetben várja meg ügyfélszolgálatunk visszaigazolását, mely tartalmazza az utaláshoz szükséges összes információt. Előre utalás esetén a szállítási költség 890,- Ft.

Online bankkártyás fizetés

A megrendelt termék, vagy termékek ellenértékét online bankkártyás fizetési móddal is teljesítheti. Online bankkártyás fizetés esetén a szállítási költség 890,- Ft.

Webáruházunk a BORGUN pénzügyi szolgáltató által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást nyújtja minden kedves vásárlójának. 

Bankkártyás vásárlás esetén a BORGUN pénzügyi szolgáltató titkosított biztonságos fizetőoldalára irányítjuk át a megrendelés után. Webáruházunk csak a tranzakció sikerességéről kap értesítést, nem férhetünk hozzá semmilyen körülmények között a bankkártya adataihoz.
Bármely Magyarországon kibocsájtott bankkártyával és hitelkártyával lehet nálunk fizetni az American Express kártyafajtán kívül. A legtöbb külföldi bank- és hitelkártyát is elfogadjuk.
A BORGUN elfogad Mastercard, Maestro, Mastercard Online, Visa , Visa Electron dombornyomott és nem dombornyomott (ún. vésett) bank- és hitelkártyákat is.

A bankkártyás fizetés a lehető legbiztonságosabb formája a fizetésnek, sokan nem tudják, hogyha például visszaélés történik a bankkártyával,akkor az elszámoló bank köteles a bankkártyával fizetett összeg visszatérítésére. Fizessen bankkártyával és élvezze a biztonságos vásárlás szabadságát. 

 

 

Személyes átvétel

A megrendelt termékek személyes átvételére is van lehetőség, ezt a megrendeléskor a "Pénztár" oldalon a "Szállítási mód" alatt tudja kiválasztani. 
Az átvétel pontos időpontjáról e-mailben küldünk információt.
Személyes átvételi pont: 1106 Budapest, Keresztúri út 198. B épület - Itália Konyhastúdió
Nyitvatartási idő: H-P.: 8:00-17:00


Személyes átvétel esetén is van lehetőség online bankkártyás fizetésre is a megrendelés leadásakor, illetve ha a "Fizetés üzletünkben" fizetési módot választja készpénzzel és bankkártyával is fizethet üzletünkben.
Kérjük, vegye figyelembe, hogy rendelését kettő hétig áll módunkban fenntartani! 
Megértését köszönjük!

 

A megrendelt termékekről minden esetben számlát állítunk ki.
Kiszállítás esetén a szállítási költséget tartalmazza az általunk kiállított számla, amely 27% ÁFA-t tartalmaz.

Külföldre való szállítás lehetőségéről és díjairól ügyfélszolgálatunktól érdeklődhet!
info@konyhatizezercikk.hu
Vevőszolgálatunk 08:00-17:00-ig elérhető a +36-1-260-9293-as telefonszámon.