Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Perfect Home Rózsafánk sütő szett 12963

990 Ft
Menny.:db
Szállítási díj: 890 Ft
Cikkszám: 12963
Elérhetőség: Utolsó 2 db raktáron
Nem értékelt
Nyomtatás
ingyenes szállítás - konyhatizezercikk.hu előnyök - konyhatizezercikk.hu

Paraméterek

Anyaga:alumínium, fa
Tartalma:1 db nyél, 4 db különböző forma (virág, csillag, pillangó, négylevelű lóhere)
Mérete: 26,5 cm hosszú a nyél, a formák 7-8 cm átmérőjűek
Bruttó súlya:151 g
Nettó súlya:113 g
Használata:használat előtt a használni kívánt sütőformát illessze a nyélre.

Egyéb elnevezései: rózsafánk készítő, rózsafánk sütőforma, nyeles virágfánk készítő sütő forma,boldogi nagyrózsa sütőforma.

Fánk recept ajánlat kb 40 darabhoz:
- hozzávalók: 0,5 liter tej, 5 db tojás, 3 ek. cukor, 1 csipet só, 1 késhegynyi szódabikarbóna, 20 dkg finomliszt, 5 dl napraforgó olaj a sütéshez, 2 ek porcukor a szóráshoz
- elkészítése: A tojásokat tálba ütjük, és összekeverjük a cukorral. Apránként hozzáadjuk a tejet, és annyi lisztet, hogy palacsintatészta sűrűségű masszát kapjunk. Plusz a sót és a szódabikarbónát is hozzákeverjük. A lisztet szűrőn átszűrjük, hogy ne legyen csomós. Serpenyőbe olajat öntünk, felmelegítjük, a sütőformát belehelyezzük. Mikor már minden felforrósodott, akkor a formát belemártjuk a tésztába, majd a forró olajba visszahelyezzük. Vigyázzunk, hogy ne merüljön bele, mert akkor sütés után nem jön le a formáról a sütemény (2-3 mm-t hagyjunk szabadon a tetején). Hirtelen átsül, kb 30 másodperc alatt. A megsült tésztát az olajból kiemeljük, egy tálca felett megrázogatjuk, és tálcára helyezzük. Amikor az összes fánk kisült, porcukorral gazdagon megszórva kínáljuk.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.